copil 3

1 Iunie – in vizita la Centrul de zi „Sfintii Imparati Constantin si Elena”

V-am zis cat de tare ne plac copiii? 🙂

Pentru ca zambetele lor sunt slabiciunea noastra, incercam sa nu ratam nici o ocazie de a mai fura cateva.

Zilele trecute a fost Ziua Copiilor! O zi asteptata cu mic cu mare aici la noi in birou. Aveam pe agenda o activitate simpatica care implica copii, bineinteles. Previzibil, nu? Nu ne supara lucrul asta.

Pentru ca trebuia sa plecam spre gradinita pe la orale 11:00, am zis ca inainte sa ne intram in roluri foarte bine, sa exersam putin si sa ne amintim sa fim din nou copii. Dupa o portie zdravana de caramele si fursecuri facute in casa (nu sunt sanatoase, stim, dar o data pe an e ziua copiilor) am activat copilul din noi si am pornit veseli spre destinatie.

La destinatie ne astepta Centrul de zi „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, cu prichindeii pe care ii gazduieste zilnic si de care se ocupa ca acestia sa devina oameni mari si frumosi.

Baietei si fetite de 3 pana la 6 ani ne-au primit cu bratele deschise. Atatea zambete inocente si senine nu am mai vazut de ceva timp la un loc. Ne-am incarcat clar bateriile pentru un timp, cam cat sa ne ajunga pana la urmatoarea activitate.

Cei mici au simtit ca li se pregateste ceva. Micii curiosi aveau priviri pofticioase si-si frecau manutele cu nerabdare. Oare ce vom primi? era probabil gandul ce le zburdau prin minte.

A fost prima noastra intalnire cu strumfii de la Centrul de zi „Sfintii Imparati Constantin si Elena”. Ne-am imprietenit repede. Nici n-ai avea cum altfel – imbratisarile si cuvintele de multumesc au foat atat de dulci si sincere ca si daca n-ai avea inima iti garantam ca ti-ar rasari una atunci, pe loc.

Aproape uitasem cat de usor iti poti face prieteni cand esti mic. Noroc cu prichindeii astia. 🙂

I-am lasat jucandu-se in curte. Doamne, cate energie!

Cand ne indepartam inca mai auzeam chiotele de veselie. Era ziua lor doar, iar noi ne bucuram ca am facut parte si am contribuit la bucuria lor.

Am plecat fericiti si bine dispusi, cu bateriile pline.

Azi am fost din nou copii.

Posted in proiecte and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 43