Ce ne propunem

Principalii nostri beneficiari sunt copiii proveniti din medii defavorizate si cei institutionalizati. Ambele categorii se confrunta cu lipsuri si greutati si au nvoie de sprijinul si implicarea noastra, a fiecaruia pentru a trece peste perioadele de grele incercari ale vietii si a pasi cu dreptul in viata de adult, fara probleme de integrare sociale. Programele dezvoltate de noi urmaresc scaderea abandonului scolar si cresterea numarului de tineri care indraznesc sa lupte pentru visele lor si reusesc ce-si propun.

In romania avem cateva programe care urmaresc acelasi lucru, dar, din pacate, nu sunt suficiente si nu reusesc sa acopere nevile tuturor celor aflati in situatiile descrise mai sus. Astfel am decis sa ne implicam si noi si sa facem din lumea asta o lume si mai buna, cu mai multe zambete si mai multa speranta. In felul acesta putem face pentru si mai multi copii ca ziua de maine sa nu mai fie asa de inspaimantatoare.

Ce ne dorim
O lume cu cat mai multi copii fericiti, impliniti si apreciati, iar cei care se gasesc totusi in situatii nefericite sa primeasca ajutorul necesar.

Ce ne propunem
Misiunea noastra este sa prevenim cat mai mult abandonul scolar si usuram integrarea in societate a copiilor institutionalizati prin campanii de constientizare, programe educative si foundraising.

Ce ne defineste

• pasiunea – credem cu tarie in cauza pe care o reprezentam si suntem convinsi ca implicandu-ne vom schimba si influenta vieti
  • profesionalismul – suntem perseverenti si incercam sa oferim cat ne propunem si putin peste
  • suntem transparenti si deschisi – veti putea urmari de la inceput pana la finalizare activitatile si programele noastre dar si rezultatele obtinute si cum ajutorul oferit poate face diferenta
  • munca in echipa – suntem constienti ca doar impreuna putem aduce schimbarea pe care ne-am propus-o, asa ca ne dorim constant sa dezvoltam parteneriate care sa ne ajute sa ne atingem scopurile, dar si prieteni care sa ni se alature echipei.