Despre noi

Suntem o echipa de oameni increzatori si optimisti care isi propun sa faca cat mai multe lucruri bune pentru cei din jur.
Avem idei multe, energie pe masura si incredere ca daca vrei sa schimbi ceva, reusesti.
Munca, perseverenta si pasiunea sunt ingredientele noastre preferate.
Pe scurt, noi suntem Asociatia CEL.

Cine si ce este Asociatia CEL.ro?

Suntem un ONG care isi propune sa sprijine copiii proveniti din medii defavorizate sau institutionalizati incurajand educatia si dezvoltarea personala ca liant important intre copilul de acum si viitorul adult de maine.

Stim cu totii ca o societate se dezechilibreaza daca membrii acesteia nu sunt tratati in acelasi fel sau daca nu le sunt respectate drepturile fundamentale ori daca nu sunt puse la dispozitie cat mai multe programe prin care fiecare copil sa aiba acces la o viata cel putin demna, la o educatie de baza.

Noi vrem sa facem parte din schimbarea aceea care aduce mai multe zambete pe chipul a cat mai multor copii. Prin actiunile si programele noastre noi urmarim sa fim langa cei care au nevoie de noi, care au nevoie de sustinere, sprijin si supor. Vrem sa ajutam copii de azi sa intre cu dreptul si increzatori in viata de adult de maine.