Fii alaturi de noi!

Cum te poti implica?

Exista multe variante prin care te poti implica, din care poti alege cum vei ajuta un copil sa zambeasca.
Noi te putem ajuta cu cateva variante, dar nu uita, orice ajutor e super binevenit.

Donatii offline

Poti sa donezi bani, in lei prin transfer bancar sau ordin de plata direct in contul Asociatiei CEL.
Banca: BCR, BCR, Sucursala Sector 6 – Bucuresti, B-dul Timisoara nr. 6C
Cont in LEI: RO82 RNCB 0077 1506 3739 0001

Donatii produse

Daca vrei sa donezi jucarii, incaltaminte, haine, carti, calculatoare sau alimente pentru copii de orice varste doar scrie-ne. Detaliile despre donatie si transport le vom stabili apoi impreuna.

Directioneaza 2%

E simplu sa directionezi 2%. Faci o fapta buna si nu te costa nimic*.
Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv, adica pentru tine.

Ce trebuie sa faci?

1. Descarca, completeaza și semneaza formular 230 (pentru venituri din salariu) sau fromular 200 (daca ai obtinut venituri din activitati independente). La rubrica ”suma” nu e nevoie sa completezi.
  2. Depune formularul la administratia financiara de care apartii pana la data de 25 mai 2017.
    Daca nu ai timp, ne poti trimite noua formularul completat si semnat prin posta inaintea datei mentionata mai sus si il vom depunem noi pentru tine. Adresa noastra: Iuliu Maniu, nr. 7, corp A

Asta e tot!

Informatii utile

Date de completare pentru formulare:

Denumire entitate non-profit:
ASOCIATIA CEL.RO

Cod de identificare fiscală a entității non-profit:

Cont bancar (IBAN):
RO82 RNCB 0077 1506 3739 0001

Nu uita ca data limita de depunere a formularului la Administraţia Financiară este 25 mai.

*Legislatia iti permite sa redirectionezi 2% din impozitul pe care il platesti statului luna de luna catre o organizatie neguvernamentala.
Redirectionarea celor 2% nu este o donatie sau o sponsorizare, adica nu duce la nicio cheltuiala suplimentara din partea ta. Nu se vor lua bani in plus ca acestia sa mearga la organizatiile non-profit. 2% este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea de a hotari in mod direct ce se intampla cu o parte a impozitului datorat statului. Practic, in loc ca acest procent sa mearga catre si sa ramana in bugetul de stat (daca nu redirectioneazi, acolo va ajunge oricum), te asiguri ca o parte din banii tai vor fi folositi pentru cauzele in care crezi.

Iti multumim sincer ca alegi sa fii responsabil si ca arati ca iti pasa de comunitatea in care traiesti!
Daca mai ai nevoie de informatii suplimentare, suntem la un email distanta asa ca scrie-ne. 🙂

Pentru noi, ajutorul primit si implicarea voastra nu se imparte in mult, putin sau moderat. Pentru noi, sprijinul vostru este in primul rand empatie si ne bucura de fiecare data, pe noi si pe copiii care beneficiaza din plin de el.