Proiecte

Educatia este cheia dezvoltarii sustenabile.
Activitatle noastre sunt concentrate in jurul copiilor si al educatiei pe care trebuie sa o primeasca.copil

Indiferent de circumstantele in care traiesc, ei merita sa mearga la scoala si sa fie capabili ca pe viito
r sa-si ia singuri propriile decizii, sa poata actiona pe cont prorpiu fara a se simti marginalizati sau dezavantajati fata de alti indivizi.

Noi ne dorim ca prin activitatile si programele noastre sa incurajam copiii sa-si continue studiile. Cu ajutorul vostru copilasii invata cum sa fie oameni mai buni si, cel mai important, simt ca nu sunt exclusi doar pentru ca nu au avut norocul de a se
naste intr-o familie si intr-un mediu in care sa nu cunoasca lipsurile. Noi credem insa ca aceste lipsuri ii fac pe copii si mai speciali, pentru ca zambetele lor de recunostinta sunt cele mai sincere multumiri.

Prin proiectele noastre si cu ajutorul voluntarilor ii invatam pe copii sa fie optimisti, sa priveasca cu speranta la ziua de maine, sa invete si sa tinteasca spre un viitor mai bun, un viitor la care lucram impreuna cu spor si voie buna.

Un copil binedispus, fara griji de adult e un copil fericit.copil 2
Copilaria si educatia nu ar trebui sa fie accesibile doar anumitor categorii de persoane. De ce ai priva pe cineva de aer?
Copilaria si educatia sunt vitale dezvoltarii frumoase a unui copil, a viitorului adult responsabil de maine. Nu putem avea pretentia de compasiune, de intelegere, empatie, valori bine impamantenite daca nu ne ocupam de la inceputul drumului de copiii mai putin norocosi.

Proiecte recente